RO Study
👤
Nina4ka
Nina4ka
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
jocul preferat ai copilariei mele
Răspuns :
EmilCatar49
EmilCatar49
18-02-2016
jocul preferat al copilariei mele este vati-ascunselea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Cuvant Subliniat Din Secventa:"codrul Se Pierdea In Departari Fumurii" Cuvintele Subliniate Sunt :se Pierdea ,in D
Mă Poate Ajuta Cineva? Va Rog!
Un Biciclist Are De Parcurs O Distanta De 25,2. Stiind Ca In Prima Zi Parcurge O Treime Din Distanta , A Doua Zi Jumate Din Rest , Aflati Distanta Parcursa In A
Fie Paralelogramul ABCD Cu AB=8 Cm AD=4cm,BD=4radical Din 3 Cm ,E Mijlocul Lui [AB] Si F Mijlocul Lui [CD].Se Cere : a)Perimetrul Si Aria Paralelogramului b) A
Explică ,în 2 Rânduri , Imaginea Auditivă Creată În Următoarea Structiră : Singurul Glas Al Locurilor Acestora E Numai Glasul Vântului .
Intr-o Sera S-au Plamtat 1000 De Trandafiri Albi,roz,galbeni Si Rosii . Trandafirii Albi Sunt 120, Galbeni Sunt Cu 20 Mai Putini Roz Sunt Cu 230 Mai Multi Decat
Raportul A Doua Numere Este 3 Supra 5, Iar Suma Lor Este 32. Cel Mai Mic Numar Este? Va Rog Ajutati-ma
Raspunde La Intrebari: Ce Crezi Ca Este S Au Ar Trebui Sa Fie Un Preot Pentru Tineri? Ce Asteptari Ai De La Biserica Si De La Preotii Acestea? Crezi Ca Sunt Un
De Asemenea,aici Exista Magazine,restaurante Si Chiar Hoteluri,pt Cei Care Doresc Sa Petreacă Mai Multe Zile In Parc.daca Se Fac Reduceri De 15% Pentru Grupuri
IN BorlandPascal/TurboPascal/FreePascal Nu Prea Am Inteles Vectorii Cine Poate Sa Imi Explice? Si Daca Poate Sa Ma Ajute Cu Problemele Astea ; V1 - Sa Se Citeas