RO Study
👤
Anonim801
Anonim801
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
analizeaza morfologic cuvantul mici
Răspuns :
RalJ
RalJ
18-02-2016
mici = adjectiv , forma de plural , funcție de atribut .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Trei Enunturi In Care Superlativul Absolut Sa Fie Construit Prin Repetarea Adjectivului Si Prin Repetarea Unei Vocale Si A Unei Consoane,,,,,,...
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei : a) X-3y=2 4x+5y=25 b) 4x-3y=18 5x-2y=19 c) √2x-3y=-7 X+4y=√2+12 d) X+√7y=12 -3x+2√7y=-1
Traduceti 3 Dar Fara Google Traducere
Rezolvati Exercitiul Va Rog ! Z= 0,(6):2pe3 La Puterea A Doua -1,(3) Va Rog Frumos
Aratati Adverbele: eram Copil . Mi-aduc Aminte Culegeam odata Trandafiri Salbatici pe Dinainte Si Zambesc. pe Urma , Ne Vedem Din Ce Ic Ce Mai Des eu Stateam De
In Triunghiul ABC, Bisectoarea Unghiului B Intersecteaza Latura AC In Punctul D. Daca DE||BC, Cu E∈AB Si DE=8cm, Calculand Lungimea Segmentului BE, Se Obtine A.
Adaugati Cate Trei Adjective Pentru Substantivele Date:creion,apa,carte,padure,Alba-ca-Zapada,Pietro Precossi,Martinel,Lizuca
Am Nevoie De Niste Figuri De Stil Din Operele Vara Si In Miezul Vrerii De George Cosbuc
Vasile Alecsandri - Iarna Din Vazduh Cumplita Iarna Cerne Norii De Zapada Lungi Troiene Calatoare Adunate-n Cer Gramada fulgii Zbor, Plutesc In Aer Ca Un Roi De
Calculați Cât Mai Rapid, Folosind Proprietățile Înmulțirii : a) (-7) · (-4) · 3· (-25) b) (-2) · (-3) · (-5) · 10 c) (-5) · (-50) · (-8) · (-4) d) 20 · (-11)