RO Study
👤
Mely11
Mely11
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Trasaturi fizice si moreale ale fetei
Răspuns :
Anielatt
Anielatt
18-02-2016
Fata cea mama ca a imparatului era recunoscatoare , sensibila, cuminte si iubitoare. Ea avea codite aurii, ochii albastri si imbracata in costum popular, cu tenul deschis de culoare. Ea si-a respectat tatal chiar daca el a luat o hotarare gresita.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstreaza,intr-o Compunere De 10-15 Randuri,ca Fragmentul ( De Mai Jos ) Este Un Text Nonliterar: Un Fluture Este O Insectă Din Ordinul Lepidoptera. Scopul T
Vrei Ceva De Baut?Da,ce Aveti?Avem Suc,bere Sau ApaApa.Va Ofer Ceva De Mancat?Da,ce Aveti?Avem Supa Sau PestePesteVa Pot Oferi Inghetata?De Care?De Care Vrei.Ac
Am Un Proiect De Facut Pt. Mărire La Engleză . Doamna Profesoară A Zis Să Îmi Aleg Eu Tema! Și Habar Nu Am Despre Ce Să Scriu, Nu Am Nicio Idee! Dați-mi Și Mie
O Piscina Paralelipipedica Are Lunginema De 20 M , Latimea De 10 M Si Inaltimea De 2 M .in Cate Ore Se Umple Piscina Cu Apa, Stiind Ca Prin Conducta De Umplere
Precizeaza Modul Urmatoarelor Verbe : Avand , Masoara , Se Hraneste , Bea
Ρ=160g/50 Cm3transformati In Kg/m3
Un gard de Sarma Impresmuieste Un Teren In Forma De Patrat Cu Latura De 94 M. Gardul Are Stalpi La Distanta De 2 M Unul de Altul. Cat costa Stalpii Daca Pretul
De Cand Eram Mic Bunica Mi-a Spus Ca Pe Umarul Drept Am Un Ingeras Mic Si Frumos Cu Parul Blond Si Carliontat Ochii albastri Ca Bolta Cereasca Nas Carn Si Cu O
Afla Termenul Necunoscut Din Egalitatile De Mai Jos:783-632=x+96,x-676=823-409,1.023-x=126+309
Un Tren Pleaca Din Gara Luni La Ora 20 Si 30 .la Ce Ora Si An Ce Zi Va Sosi La Destinatie Daca Drumul Va Dura 58 De Ore ? Varog Mult Ajutatima clasa A4a