RO Study
👤
Ricu
Ricu
17-02-2016
Matematică
a fost răspuns
rezolva exercitiul 16/25+3
Răspuns :
Kokain
Kokain
17-02-2016
16 16 + 3x25 91
---- + 3 (amplificam cu 25) => -------------- => ----
25 25 25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgenta De Rezolvarea Lor...Va Rog!1)Un Teren In forma De Trapez ABCD, Cu AB||CD,m(<A)=m(<B)=45 Grade, Ab=80 M Si CD=40 M,este Cultivat Cu Ros
Un Triunghi Dreptunghic Are Lungimile Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Egale Cu 4 Cm Si Respectiv 9 Cm.Inaltimea Triunghiului Corespunzatoare Ipotenuzei Are
Pretul Unui Produs Este De 18000 Lei. Sa Se Afle Pretul Produsului Dupa Doua Scumpiri Consecutive De Preturi, Una De 10% Si A Doua De 20%
I.exercitii:FISA DE LECTURA (LA SCALDAT SI LA CIRESE)1.AUTTORUL:...............2.LOCUL SI TIMPUL DESFASURARII:...............3PERSONAJE:...................4.PRI
Buna am De Facut Un Portofolu La Engleza Si Nu Stiu Ce Ar Trebui Sa Mai pun la Lista De Cuvinte .Apropo E Pentru Clasa : A-6 -a L. Ajutatima Va Rog .
Un Fermier Are Un Numar De Taurine De 4 Ori Mai Mare Decit Numarul Cailor.El Vinde 6 Taurine , Cumpara 3 Cai Si Astfel Numarul Taurinelor Devine De Doua Ori Mai
Un Fermier Are Un Numar De Taurine De 4 Ori Mai Mare Decit Numarul Cailor.El Vinde 6 Taurine , Cumpara 3 Cai Si Astfel Numarul Taurinelor Devine De Doua Ori Mai
Mare Nevoie : 1.Suma Dintre Dublul Unui Numar Si Jumatatea Lui Este Egala Cu 25. Atunci Numarul Este.....?2.Intr-o Clasa Sunt 32 De Elevi , Baieti Si Fete.
Ce Este Bolul Alimentar? Nu De Pe Net!
Mama A Preparat 20 L De Suc De Rosii Si Vrea Sa-l Puna In Sticle De Acelasi Fel.Cate Sticle Ar Folosi: a)numai De Un Litru B)numai De 5dl