RO Study
👤
Hahaela
Hahaela
07-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Ajutati-ma va rog cu o felicitare pt cumatrie
Răspuns :
Taisia2002
Taisia2002
07-10-2014
In primul rand multa sanatate noului nascut, iar in al doilea rand sa ajunga un baiat/o fata de care voi dragi parinti sa fiti mandri!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintele A Raci Sa Aiba Un Sens Conotativ Si Unul Denotativ
0 E Numar Patrat Perfect??...................
In Triunghiul ABC Avem AB=5 , BC=6 ,CA=7. Calculati Lungimea Medianei Duse Din A.
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titilu Viitorul Meu , Si Vreau Sa Se Vorbeasaca Cum Va Arata Viitorul Meu -Detali -Imi Place Gimnastica -Vreau Sa Devin Avocata Apoi
Sa Se Afle Coeficientii Stoechiometrici Cu Ajutorul Reactiilor Redox: KI + H2SO4 -> KHSO4 + I2 + H2S + H2O
Acele Unui Ceasornic Indica Ora 9.Ora Determinata De Simetricul Varfului Acului Orar Fata De Dreapta Determinata De Orele 12 Si 6 Este...Va Rog Nu-mi Raportati
Se Considara Functia f:R - R f(x) = 1 - X/3 Reprezentati Grafic Funcita Si Inca O Intrebare . Piramida Tringhiulara Regulata E Tetraedru Si Are Formula Arie
Cativa Padurari Au Construit 46 De Adaposturi Pentru Animale Mari Si Cu 8 Mai Putine Adaposturi Pt Pasarele.Dintre Adaposturile Pasarelelor S-au Deteriorat 9.Ca
Va Rog Sa Ma Ajutati!!!!!!!Vreau Sa~mi Spuneti Despre Meseri Uitate.
I, M Not Tradocetimi Varog Frumos