RO Study
👤
Fhhf
Fhhf
17-02-2016
Istorie
a fost răspuns
Trei întrebări lui Octavianus augustus
Răspuns :
Elev81
Elev81
17-02-2016
De ce ai ales sa fii generalul armatei romane?
Este greu acest post?
Ai nesocotit vreodată ordinele fără sa iei vreo măsură?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Din Text O Personificare Și Un Epitet
Observati Si Comparati Fara A Efectua Calcule .Argumentati A)4752*4×1000+7×100+5×10+4
Va Rog Ajutor Dau Coroana Si Tot Ce Am Am Nevoie Pentru Maine La Evaluare
7. Desenează Pe Rețeaua De Pătrăţele Un Pe Rețeaua De Pătrăţele Un Dreptunghi Cu Lungimea De 5 Cm Și Cu Perimetrul De 14 Cm.dau Coroana Și 5 St
Caracterizeaza Oaspetele Din Textul Vizita De Ion Luca Caragiale Dupa Algoritmul Dat: 1)personaj Principal/secundar/episodic 2)statutul In Societate Parinte,cop
Un Corp Metalic Are Masa De 19,3 G, Iar Volumul Său Este De 1 Cm Cub.Så Se Afle Densitatea Corpului Și Tipul Metalului.
Ce Sunt Particulele Coreene ? Și Nu Știu Dacă Ați Văzut ,dar In Cartea De Coreeana Pronunția Este Romanizată :/ Unii Spun Că Nu Este Ok Sa Înveți Coreeană Roman
In Tabelul Următor Sunt Trecute Paginile Preferate Citite De Mircea. Care Sunt Paginile Scunse Sub Fiecare Carte, În Ordine Descrescătoare? 136 138 135 139 140
PROBLEME 1. Suma A Două Numere Este 240. Unul Este Cu 40 Mai Mare Decât Celăla Care Sunt Numerele?
Vă Rog Dau Coroana Aflați Perimetrul Unui Pătrat, Dacă Lungimea Lui, În Centimetri, Este Soluția Ecuației: 7x-31=25