RO Study
👤
Viva123
Viva123
17-02-2016
Engleza
a fost răspuns
Cum se spune in engleza merg sa adun frunze
Răspuns :
IDarius1
IDarius1
17-02-2016
i am going to take leaves
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cate 2 Cuvinte Care Se Termina In : 1.rb 2.sc 3.ct 4.nt 5.nj
Spunetimi O Scrisoare De Adio
Un Numar Rational A/b (a. B Apartine Lui N , B Nu Este Egal Cu 0) Este Numar Natural Daca..........si Un Numar Rational A/b (a,b Apartine Lui Z, B Nu Este Egal
13. Determinati Numerele Naturale X Si Y , Astfel Incat Fractiile Urmatoare: 2 Pe 5 , X+2 Pe 15 Si 10 Pe 3y+1 Sa Fie Echivalente.14. Precizati Toate Fractiile I
E(x)=(2suprax-2 + Xsupra X+2) :x²+4 Supra X²-x-2 ,x ∈ R\ {-2;-1;2}
Precizati Functia Sintactica , Cazul Si Partea Ds Vorbire. Uitati Textul:,,..care Ma Trimitea La ,,mi Ge " Si La ,,sanius" Si-mi Zicea Ridicand Aratatorul Maini
Pentru Amenajarea Unui Acvariu De Forma Cubica ,cu Munchia De 50 Cm ,se Pun 15 Kg De Pietris Si 75l De Apa.Stiind Ca 1 [tex] Dm^{3} [/tex]de Pietris Cantareste
Se Considera Hexagonul Regulat ABCDEF De Latura 6 Cm.a)Calculati Distantele De La Varful A La Laturile Hexagonului Care Nu Trec Prin A.b)Calculati Distantele De
Explica Enuntul: "s-a Apucat Sa-i Viziteze Pentru A-si Gasi O Ocupatie, Si Pentru A Se Instrui."
A)stiind Ca X+y+z=43,determinati Valoarea Lui X+y+zB) Daca 3x+4y+5z+27=59,determinati 5z+3x+4yC) Stiind Ca X-2y+13=52,determinati 3x-6y+1