RO Study
👤
BeaPisi
BeaPisi
16-02-2016
Biologie
a fost răspuns
enumeraţi funcţiile frunzei si desenati o stomata
Răspuns :
Alexa94
Alexa94
17-02-2016
1 fotosinteza. 2 respiratia. 3 transpiratia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi Cu Fiecare Dinte Structurile De Mai Jos Scrise,pe Rand ,fara Cratima,cu Spatiu Si Cu Cratima .C E Observi?mi-i,careva,care Va,care V-a,cand
Cautati In Poezia "Mistertul Cu Colti De Argint":3 Substantive Articulate Hotarat.3 Substantive Articulate Nehotaratsubstantive NearticulateURGENTTT!!!!
Minimul Expresiei: x La A 2+2x+4
Mai Am Si Eu Exercitiu :* Cat De Repede :**Determinati Numerele Naturale X Si Y, Astfel Incat Fractiile Urmatoare: 2 Supra 5 , X+2 Supra 15 si 10 Supra 3y+1 Sa
"Ce Bine Au Să Meargă Trebile În PădurePe Împăratul Tigru Când Îl Vom RăsturnaŞi Noi Vom Guverna,Zicea Unei Vulpi Ursul, C-oricine O Să JureCă Nu S-a PomenitUn
A)B=5la Puterea 2013- 3 La PUTEREA 2013 ESTE B Divivizibil Cu 2? C= 6 La Puterea 2013 -3la Puterea 2012 Este C Divizibil Cu 5??.
Numarul 36 Este Divizibil Cu Numarul
Raportul Lungimi A Doua Patrate Este 5 .Afla Raportul Ariilor Lor. ----
Care Sunt Figurile De Stil Din Fabula BIVOLUL SI COTOFANA,de George Topirceanu?epitete : ...si Alte Figure De Stilva Rog Multttt De Tot Sa Ma Ajuta...e Urgent
Hei !! Imi Puteti Da Poze Cu Pusti\oaice . Trebuie Sa Fac O Compunere Despre " Cum E Sa Fii Pusti " Sau Ceva De Genu Si Trebuie Sa Fac Si Un Colaj Si Sa-l Trag