RO Study
👤
MinnyeMous
MinnyeMous
16-02-2016
Franceza
a fost răspuns
#DAU COROANA#Exercițiul 6
Răspuns :
Daria182004
Daria182004
16-02-2016
a) tante, nouvell,
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Spidie
Spidie
17-02-2016
6. a )tante, nouvel appartement, va, montrer
b) vestibule, coin télé, salle à manger, petit, un bureau, une chaise
c) aussi, le bleu, à coucher, les rideaux, jaunes, bien, jaune, bain, le lavabo, bleu clair, meubles, cusine, goûter, française
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Făcut O Scrisoare În Limba Engleză Către Un Prieten În Care Să Precizăm :1)Locul In Care Ne Aflăm Și Părerile Despre Acest Loc.2)Cum Este Vremea,ce Facem,ce
Cate Numere Naturale Au Patru Cifre, Sunt Divizibile Cu 15 Și Au 15 Divizori? Va Rooog Am Nevoie Foarte Repede, Dau Coroana
2. Suma A Doua Numere Naturale Este 320. Dacă Adunăm Triplul Primului Număr Cu Impátritul Celui De Al Doilea Număr Obtinem 1 102. Afla Cele Două Numere Naturale
4 Subliniază Pronumele Personale, Apoi Trece-le La Numărul Plural Şi Scrie Propozițiile Corect. Si Anul Acesta Eu Voi Participa La Concurs. Mie Mi-a Spus O Altă
Cine A Fost Secretara De Stat A Lui Barack Obama ? Era Tot O Negresă , Pe Nume Raisa , Dar Nu Mai Stiu Cum O Mai Chema .va Rog , Ajutati-ma Daca Stiti
Ex 9 Va Roggg Dau Coroana
Ex 2 Este Ff Urgent Dau Coroana
A)Afla Cu Cat Trebuie Imultita Fractia 18 Supra 35 Pentru A Obtine 4 Supra 15b) Afla Cu Cat Trebuie Imparita Fractia 18 Supra 35 Pentru A Obtine 4 Supra 15va R
15.Maria Are Cu 67 Lei Mai Mult Decât Andreea. Dacă Suma Mariei S-ar Împărți La Suma Andreei S-ar Obține Câtul 3r 11. Câți Lei Are Fiecare Fata?
Urgenttt!!!!ajutorr‼️