RO Study
👤
Iza35
Iza35
16-02-2016
Limba română
a fost răspuns
explica titlul textului
Ce baiat dipaOctav Iasi
Răspuns :
Inicu65
Inicu65
17-02-2016
titlul face referire la un baiat politicos,respectuos dar in schimb personajul este opusul,adica un copil needucat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Strămoşi Ai Nostri 2. Stinta Care Se Ocupă Cu Aducerea La Suprafată Şi Analizarea Urmelor Lăsate De Societatile Dispărute 3. Inscriptiile Pe Monumente, Trata
8. Concurs. Cine Reconstituie Mai Repede Calculele? 974511 2468124 *6 145 *8 0 1
Cum Intelegeti Afirmatia ”ceea Ce Este Considerat De Unii Gresit,poate Fi Vazut De Altii O Virtute”
Elaborați O Compunere În Care Să Utilizați Următorii Termeni: Extraterestru, Stafie, Cască, Frunză, Natură, Calorifer, Temperatură, Căine, Mișcare, Timp. De 20-
Exemple De Lucruri Care Sunt Cate 7 De Ex Zile In Sapatamana? La Fel Si Pentru 12 (luni In An), 3, 5?
Bună Ziua! Știu Că Nu Este O Temă Dar Am Nevoie De Ajutorul Cuiva, Care Se Pricepe La Calculatoare Și La Conectarea Altor Dispozitive (respectiv, In Cazul Meu,
Coloreaza Doar Casetele In Care Sunt Notate Nevoile De Bază Ale Vietuitoarelor Vă Rog Frumos Ajutați Mă
Determinati Perechile De Numere Naturale X Si Y, Stiind Ca: a) (x-5) X (2y-3) = 15
3 Find Who Says. OK, Thot's Fine. Thanks
Repetiția Termenilor Din Aceeași Familie Lexicală, Cu Sensuri Diferite - Abia-nțelese, Pline De-nțelesuri – Sugerează ........