RO Study
👤
Mariuciorsac
Mariuciorsac
16-02-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu diademi .
Răspuns :
ANA763
ANA763
16-02-2016
Diademi îi lipsea o piatră prețioasă .
Sper că te - am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desparte Fraza În Propoziții Și Stabilește Felul Lor. "Pentru Că M-au Văzut Tristă, Părinții Mi-au Cumpărat Cartea Pe Care Mi-o Doream" Realizați, Apoi, Contrag
Patru Elevi Calculează Media Geometrică A Numerelor A = 4√3 + 7 Și B = 7 √48 Rezultatele Obținute De Aceștia Sunt Înregistrate În Tabelul Următor Dintre Cei Pat
PARTEA A II- Alcătuieşte Un Eseu După Următorii Paşi: 1. Alegeți Una Din Melodiile/operele Studiate La Educația Muzicală. 2. Cine A Scris Versurile Şi Muzica ?
2. Înscrie În Spaţiu Din Stănga Numerelor De Ordine Ale Substanţelor Din coloana A, Litera Care Corespunde Caracteristicii Din Coloana B. A B. ......1. Amoniac
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
7. Completeaza Enuntul În Aşa Fel Încât Să Obţii O Frază Alcătuită Din Două Propoziții Aflate În Raport De Coordonare Adversativă: ,,Părinţii Eficienți Aplică S
9. De Ce Strategia Lui Nick Nu A Mers Și În Cazul Doamnei Granger?
Dacă ABCD Este Un Tetraedru Regulat, Având AB=3cm,atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchilor Tetraedrului Este Egală Cu.....
Precizează În Unu Trei Enunțuri O Trăsătură A Personajului Fram
Folosind Formula Radicalilor Compuși Găsiți O Aproximare Prin Lipsa Cu O Eroare De 1/10 Pentru X=√11+6√2 Y=√7-4√3 Z=√5-2√6