RO Study
👤
Dino1
Dino1
16-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Îmi puteți analiza ași ridica e verb
Răspuns :
Bththbfnbgbgb
Bththbfnbgbgb
16-02-2016
da e a ridica e verb e actiune ridica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey Prieteni!!! Oxy Aici!!!!vă Rog Să Mă Ajutațice Înțelegeți Voi Prin Aceste Două Scheme? Schema 1 Stânga,schema 2 Dreapta ❤
In Your Notebook, Write Emails To Jim. Make Them Polite With Can, Could, May and Please. Examples: Could I Meet Roger Federer?
Prin Ce Exercitiu Se Rezolva Problema De Mai Jos?Un Cofetar A Înfrumusetat18 Torturi,aranjand Cate 5 Trandafiri Pe Fiecare Tort.Cati Trandafiri A Folosit Cofeta
Completati: Poziția Australiei De Ambele Părți Ale Tropicului _____ Determină Cantitatea Mare De ____ pe Tot Parcursul Anului. În Mare Parte Teritoriul Este Inf
Crezi Că Se Petrece Elementele Realizate În Răspunsul Tău Ai Vedea Și Următoarele Afirmații A Lui Montag Din Partea A Doua A Romanului Din 1960 Începe Am Dezlan
Alcatuieste Un Enunt Asertiv In Care Substantivul Prieten Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Si Un Enunt Interogativ In Care Numeralul Cardinal Trei Sa Aiba
Care Este Etimologia Cuvantului Codru
Numerele A Și B Sunt Direct Proporționale Cu 10 Și 11 Și 2a Plus 3b Egal Cu 139 Aflați Produsul Numerelor A Și BVA ROG. Dau Coroana
Care Este Astrul Zilei Descris In Poezia Dimineata De Vasile Alecsandri
6. Menţionează, În Câte Un Enunţ, Tiparul Textual Din Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos: 6 Puncte a. „Celelalte Nu Le-a Azvârlit El. Femeia Blondă Nu-şi Dă