RO Study
👤
Iongaborul
Iongaborul
15-02-2016
Matematică
a fost răspuns
cum aflu muchia unui cub daca l=8
Răspuns :
Nejneriumihnea
Nejneriumihnea
15-02-2016
Latura = muchia ......
Answer Link
Silvianicol
Silvianicol
15-02-2016
Toate muchiile cubului sunt egale . Muchia cubului este egala cu l ( latura patratului) = 8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Exersăm! 1. Incercuiește Forma Corectă: Mi S-a/sa Părut Că Mama S-alsa Era Tristă. Ce S-a/sa Întâmplat La Petrecerea S-a/sa? Cu Vecina S-a/sa Când S-alsa Înt
Nu Am Timp Sa Le Fac Pls Ajutați Ma18,4g=.........kg368g=..........kg55.200 Cg=..... Kg25 T =...... Kg0,03 Hg=.... Kg13.000kg=.....t
Caracterizarea Personajului Ezio Auditore?
Rezumat Pentru Aventurile Lui Habarnam Si A Le Prieteniilor Săi Capitolul 9. Deasupra Norilor. VA ROG RAPID
Pentru A Incalzi O Cantitate De Apa Se Foloseste Un Fierbator Cu RezistentavR=50 La Tensiunea De 220W Timp De 10 Min Sa Se Determine Căldura Degajată În Acest T
Ajutati Va Rog Dau Coroana!
Am Si Eu Nevoie De Un Referat Despre Contrastul Dintre Culorile Reci Si Calde Va Rog Mult Trebuie Sal Predau Maine
Formulează Enunțuri Cu Sensurile Diferite Ale Cuvântului Petreceri Cu Ce Sens Este Folosit În Acest Text?
Un Vector Conține Maxim 50 De Numere Întregi.Lungimea Vectorului Și Elementele De Citesc De La Tastatură.Determină Numărul Elementelor Din Vector Egale Cu Suma
Aundiat Impreuna O Poveste Sonora In Care Lupul Are Rolul Princicipal