RO Study
👤
Sofi5
Sofi5
15-02-2016
Geografie
a fost răspuns
ce inseamna cuvîntul azimut
Răspuns :
Vembo
Vembo
15-02-2016
Azimut : Unghi format de planul meridianului unui loc cu planul vertical care trece prin locul respectiv si printr-un punct dat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când Un Numar Natural Este Prim?
02 Se Consideră Triunghiul ABC Dreptunghic În A, Pentru Care Se Cunosc AB=6 Cm, AC= 8 Cm Şi BC= 10 Cm. A Calculați Aria Triunghiului ABC. B Calculați Lungimea Î
3. În Trapezul ABCD Cu Baza Mare AB, <B = 42°27'. Calculează Măsura Unghiului C. 4. Un Tâmplar A Tăiat O Scândură De Forma Unui Trapez Dreptunghic Cu Un Ungh
9. Adaugă Parantezele Astfel Încât Egalitățile Să Fie Adevărate440 [tex]440 \times 4 - 23 \times 3 + 10 = 22581[/tex]
Folosind Limitele Laterale Ale Unei Functii Într-un Punct Sa Se Studieze Următoarele Functii.
Compunere La Engleza : CUM MI AM PETRECUT ULTIMA SAPTAMANA CU PRIETENII
2. Scrie Un Text Scurt În Care Să Folosesti Cel Putin personalitatea Sarei. Acestea Pot Fi Din Text folosite.
III. Redactează, În 100-120 De Cuvinte, O Compunere În Care Să Povesteşti O Întâmplare Imaginară În Care Să Răspunzi La Întrebarea Ce S-ar Întâmpla Dacă Mâine M
28/65a (nu Trebuie)b Calculați: S=1²-2² +3²-4² +...+99² - 100²Practic E Exercițiu Să Mai Exersez Până La Examen Dapăi Vreau Să Știu Măcar Cum Se Rezolvă Exerciț
Demonstraţi Că 13 Divide Numarul 67⁶⁷+83⁸³-7⁷.