RO Study
👤
MYA2007
MYA2007
15-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvânt asemănător pt intră
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
15-02-2016
intră-pătrunde,se bagă, se strecoară
Answer Link
Vladluisa
Vladluisa
15-02-2016
A intra= a patrunde; a imtroduce; a se baga; a se vârî; a ajune la...; a participa; a se amesteca; a se angaja; a se incadra; a adera; a se inscrie; a se strecura; a incapea; a fi necesar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Atelier De Reparații Auto Sau Adus 2 Bidoane A Câte 15 L De Ulei De Mașină Toată Cantitatea Fost Pusă În Bidoane De Câte 5 L Câte Bidoane A Fost Necesare?
Scrie În Spațiile Punctate Care Este Gradul De Comparație Al Adjectivelor Din Text. Foarte Mare ,dragii, Mai Lungi, Mai Puțin Agitate, Cele Mai Amuzante, La Fel
Este Foarte Urgent Știe Careva
Va Rog Ajutați-mă E Urgent Pentru Sora Mea Mai Mica!
Trebuie Sa Faceti Un Algorithm Despre Cum Poti Aduna Orice Două Numere Naturale. Va Rog Ajutati-ma!dau Coronița!
Până La Ora 2 Daca Se Poate Vaaa Roooog Dau Coronita
George Este In Excursie La Mare. El Vrea Sa Cumpere O Pereche De Ochelari De Soare Pentru Sora Lui. Acestia Valoreaza 79 De Lei. George Are 150 De Lei. Dupa Ce
Prin Inghetare... Isi Mareste Volumul Determinand...presiunii In Interiorul Recipientelor
Sunt Bâtă La Fizică Si Maine Dau Test Si E Pe Rânduri...m Ati Putea Ajuta, Sa Imi Rezolvați Cele Două Teste, Specificând "Randul 1" Sau "Randul 2"!!!
Elena A Cules Viorele. Eaa Făcut 5 Buchete Cu Câte7 Viorele Şi I-au Rămas 4.Cate Viorele A Cules Ea?