RO Study
👤
Ursul04
Ursul04
15-02-2016
Limba română
a fost răspuns
indica doua sinonime pentru armata
Răspuns :
Puffy34
Puffy34
15-02-2016
oaste, militarie.......
Answer Link
Nicola444
Nicola444
15-02-2016
oaste,
oştire
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unește Fiecare Jeton Cu Operația Matematică Sugerată De Cuvântul Sau Experiența Continuă.. Va Rog Mă Ajutați
3 Think Compare Various Means Of Transport. Use: Fast, Expensive, Dangerous Cheap, Tiring, Comfortable, Safe, Convenient. Write In Your Notebook. Tell The Class
Mama A Cumpărat 7 Pâini Şi 3 Cozonaci, De Acelaşi Fel, Cu 141 Lei. Apoi A Cumpărat, La Aceleaşi Preţuri, 2 Pâini Şi 6 Cozonaci Cu 246 Lei. Câți Lei Costă O Pâin
O Compunere Despre Laptop(va Rog Este Urgent)
4. Transcrie Enunțurile Trecând Verbele: a)de La Singular La Plural Eu Voi Picta O Vază Cu Flori. Vom Tu Ai Aranjatcărțile. El A Ales Drumul Spre Casă. b)de La
Ai O Sticlă Cu Capacitate De 1 Supra2 L. Află Cu Câte Astfel De Sticle Poți Umple Cu Apă: A) O Sticlă De 1,5l= B) O Sticlă De 2L= C) O Sticlă De 2,5L=
5p 4 1. Într-o Cutie Sunt Bile Albe Și Negre. Raportul Dintre Numărul Bilelor Albe Şi Cel Al Bilelor Negre Este . Dacă Se Iau Din Cutie 7 Bile Negre Și Se Pun 7
8. Află Cel Mai Mare Număr Par, De Patru Cifre Diferite, Ştiind Că Suma Dintre Cifra Sutelo Şi Cifra Zecilor Este 12, Iar Diferenţa Aceloraşi Cifre Este 2.
O Compunere Despre Laptop(va Rog Este Urgent)
Pls Ex 9 10 11 Dau Coroana