RO Study
👤
Georgefaimosul
Georgefaimosul
15-02-2016
Matematică
a fost răspuns
vreau cu intrebari ex8
Răspuns :
Dadi5
Dadi5
15-02-2016
Ce exercițiu.Ce clasa ești?Care pagina?Ce carte?-Romana sau matematica.Eu sunt clasa a treia,nu am cărți de clasa a patra,îmi cer mii de scuze!.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta.Va Rooog! Sa Scrieti In Engleza Textul: Titlul Este ,,Veveritele'' : Era O Zi Obisnuita. Ma Uitam Pe Geam La Linistea De-afara. Erau Multi Copac
Pe Harta White Park Distanta Dintre Avionul A Si Elicopterul B Este De 3 Cm. Afla Scara Hartii Daca Distanta Reala Este De 120m
Cu Ce Procent Trebuie Majorat Prețul Unui Produs Pentru A Realiza O Creștere De Preț De La 120 Lei La 126 Lei
Suma A Trei Numere Este 434. Daca Din Primul Numar Se Ia O Septime, Din Al Doilea O Sesime Si Din Al Treilea O Cincime, Raman Parti Egale. Aflati Numerele.
Se Considera Punctele A(11;6) Si M (1;7) Coordonatele Punctului B,stiind Ca Punctul M Este Mijlocul Segmentului [AB]....Ajutati.ma Va Rog
Afla Numerele Stiind Ca A,b,c Este: Axbxc=70 Axb=10 Bxc=35
Aflati Cel Mai Mic Număr Natural De Patru Cifre Care Se Divide Cu 5.Va Rog Sa Ma Ajutati Cat De Repede Puteti!
Exercițiul 69 Nu Îl Înțeleg Deloc. Puteți Să Îmi Arătați Într-o Poză Cum Se Face?
Ma Puteti Ajuta.Va Rooog! Sa Scrieti In Engleza Textul: Titlul Este ,,Veveritele'' : Era O Zi Obisnuita. Ma Uitam Pe Geam La Linistea De-afara. Erau Multi Copac
Hey! Vreau Va Rog Rezolvarea Amanuntita Exercitiilor 1 Si 2 MULTUMESC!