RO Study
👤
Dute
Dute
15-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Sensul opus pentru lacom ,imens,puternică,trimisă.
Răspuns :
Extremegoku
Extremegoku
15-02-2016
lacom≠satul
imens≠limitat, mic
puternica≠moale, slaba
trimisa≠netrimisa
Sper ca te-am ajutat!! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectueaza Operatiile De Mai Jos.Compara Rezultatele, Folosind Semnele ,,<'', ,,='', ,,>''.a)10-4x2_(10-4)x23x3+3:3_2x(3+3):3b)2x5-2_2x(5-3)(6+4)x(6-4)_6+
Sa Se Demonstreze Ca 1+3+5+7+...+31 Este Patrat Perfect
Cum Se Facea Analiza Verbelor????Verb Mod........timp....persoana......numar.....functie......URGENT!!!!!
Fie Unghiurile Suplementare AOB Si BOC, Astfel Incat M (AOB)> M(BOC).Daca Punctele M Si P Sunt Interiorul Unghiului AOB Si M(MOP)=m(BOC), Iar (OX, (OY Sunt
[tex] (1+\sqrt{2} )^{2} + (1- \sqrt{2}) ^{2} [/tex] Sa Fie Un Nr Natural .Rezoilvarea Sa Fie Detaliata !
Am Un Text''locul Cel Mai Bun''si Imi Trebuie Un Proverb Potrivit Cu Textul.multumesc
Precizati La Ce Timp ,persoana Si Nr Se Afla Verbele A Descoperi,a Sosi,a Dori,in Textele. Descoperisi Pe Loc Ce Dorii.Sosi In Poarta Si-l Descoperii Imediat.
Prezinta, In Maximum 5 Randuri , Semnificatia Titlului In Relatie Cu Textul Poeziei.Poezia : "Gerul" De Vasile AlecsandriGerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe
Scrie Cate Un Enunt In Care Cuvintele Irosita,pustiu,desarte ( Din Textul Toamna De St.O.Iosif Sa Aiba Sens Propriu... Spuneti-mi Va Rog
Analiza-ti Substantivul "pasare"