RO Study
👤
Myr
Myr
14-02-2016
Matematică
a fost răspuns
calculeaza numarul necunoscut:
(b:3)x6=52-4
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
14-02-2016
(b:3)x6=52-4
(b:3)x6=48
b:3=48:6
b:3=8
b=8x3
b=24
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Precizează, În Două-trei enunţuri, O Trăsătură A Tiparului Narativ, Ilustrând-o Cu O Secvență Din Textul 1. 6 Puncte
Copiii Au Împachetat Cozonaci Timp De Două Ore Și 10 Minute Au Terminat La 12:30 Ce Oră Arată Ceasul Când Copiii Au Terminat Împachetarea Cozonacilor
Alcătuieşte O Propoziție Asertivă În Care Verbul Din Structura,,M-am Gândit Atunci Îndelung" Să Fie La modul Indicativ, Timpul Perfect Simplu.
Mă Ajutați??? Sonia Are 70 De Baloane. Știind Că Baloanele Roșii Sunt 26 Și Că Acestea Sunt Cu Șapte Mai Multe Decât Cele Galbene, Câte Baloane Albastre Are Son
Imi Poate Explica Repede Cineva Ce Inseamna Fractie Ireductibila?? Ca Nu Am Inteles, Si Am Nevoie Repede , Dau Coroana
10 Extrage Din Text Trăsăturile Fizice Şi Morale Ale Bobului De Orez. Acestea Pot Să Reiasă Din Cuvintele Autorului, Din Cuvintele Celorlalte Personaje, Din Mod
4. Un Biciclist Are De Mers O Anumită Distanţă. După Ce A Parcurs I-au Mai Rămas De Parcurs 10 Km. 3 - 5 Câți Kilometri A Avut De Parcurs? Din Ea,
2. Pentru Fiecare Dintre Funcțiile De Mai Jos, Precizați Domeniul Maxim De definiţie, Intervalele De Monotonie, Punctele De Extrem (dacă Există) Și imaginea:
Va Rog Ajutati Mă Dau Coroana!
Toți Cei Șase Copii Sunt Nascuți În Luna Mai. Află În Ce Data Este Ziua Fiecărui Copil Amihai Ziua Mea Este In Prima Saptamànă Din Lună Raul Ziua Mea Este În