RO Study
👤
Dia981
Dia981
14-02-2016
Limba română
a fost răspuns
desparte in silabe inclestase
Răspuns :
Floriiin
Floriiin
14-02-2016
In-cles-ta-te !! Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
Liana55
Liana55
14-02-2016
in-cles-ta-se
Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste ,in Text,zece Cuvinte Pe Care Sa Le Ordonezi Alfabetic,in Functie De Prima Litera De La Legenda Ghiocelului.
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
Scrie Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Distincte Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 2,6,8
1.Produsul A Doua Numere Este 375. Produsul Dintre Un Numar Cu 5 Mai Mare Decat Primul Si Un Numar Cu 5 Mai Mic Decat Al Doilea Este 400. Aflati Cele Doua Nume
1)x+5 Este Predecesorul Nr 209b) X+7 Este Succesorul Nr 403c)x-3 Este Predecesorul Nr 271d)x+2 Este Consecutivul Par Al Nr 236e)x-9 Este Consecutivul Impar Al N
Ce Proprietate Este Asta: [a,b] · (a,b)= A·b ??
Construiti Patru Enunturi In Care Substantivul cai sa Fie Atribut Substantival In Patru Cazuri Diferite . Precizati Cazurile Substantivului .
Scrie Pe Caiet, In Etichetele Din Dreapta, Aproximarea Pt. Nr. Date.ordoneaza Descrescător Numerele Obținute Si Vei Descoperi Mesajul.Număr.
Aflati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 12,15 Si 27 Da De Fiecare Dată Restul 3 si Caturi Nenule. cum Se Rezolva Exercitiile De Acest Gen?^^
Problema Grafica (cu Desen) Cls A Treia : Diferenta A Doua Numere Este De 5 Ori Mai Mica Decat Descazutul ,iar Suma Lor Este 234.Care Sunt Numerele? P.S :