RO Study
👤
Dgd1
Dgd1
13-02-2016
Limba română
a fost răspuns
ajtorrrrr va rog urgentt
Răspuns :
Stefibyaanca
Stefibyaanca
14-02-2016
1.e
2.a
3.d
4.c
sper ca te.am ajutat este foarte corect ce am scris eu ai încredere în ce am scris !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Cu M(<A )=120°. Dacă BD⊥AC, D ∈ AC, Calculați M( <BAD).
Care Sunt Personajele Din "Toate Pânzele Sus" De Radu Tudoran?
Andrei Și Vlad Ah Împreună 21 De Ani. Raportul Dintre Varsta Lui Andrei Și Ceea Al Lui Vlad Este 2/5. Aflați Câți Ai Are Fiecare
Rezolvați Prin Metoda Substituției Următoarele Sisteme De Ecuații : C) X=2y-1 2x+3y=12 D) 5x-4y=-1 Y=3x+2 Dau Coroana Vă Rog Ajutați-mă !!!!
2. Un Obiect Costă 240 Lei. Dacă Prețul Obiectului S-ar Micşora Cu 20%,atunci Obiectul Ar Costa:A. 180 LeiB. 184 LeiC. 192 LeiD. 196 Lei
Va Rog Sa Ma Ajutați. Sunt La Spital Și Ex Acesta Trebuie Să-l Fac Pana Mâine.
În Paralelogramul ABCD Avem Măsura Unghiului ABC Egal Cu 5 Ori Măsura Unghiului DAB. AD= 12 Cm Și AB= 18 Cm Se Cere A) Determinați Măsurile Unghiurilor Paralelo
Pe O Dreapta D Se Considera Punctele A,B,C,D,coliniare, In Aceasta Ordine,astfel Incat AB=CD=2cm Si BC=6cm. a) Realizati Un Desen Care Sa Ilustreze Datele Prob
Un Elev Are Doua Note. Daca Ar Mai Obtine In Plus Nota 7, Media Notelor Va Fi 7. Ce Medie Ar Avea Daca Ar Mai Obtine Nota 10 In Loc De 7?
Fie Triunghiul ABC Și O Punctul De Intersecție Al Mediatoarelor Acestui Triunghi. DacăOB = 6 Cm, Să Se Calculeze OA+OB+OC.