RO Study
👤
Larisa1111111111111
Larisa1111111111111
13-02-2016
Matematică
a fost răspuns
23 va rog ajutați-mă
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-02-2016
cate avioane au decolat dupa amiaza ?
7x4=28
cate avioane au decolat in total ?
287=35
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie Cu Fiecare Din Aceste Cuvinte: Bridge Chemist's Shop Neighbourhood Smell Advise Cross Dill Walking Tour Go Right /left Turn Right/ Left Go Right /
Trece Textul Urmator In Vorbire Indirecta :si Cand Ajungea Popa ... Isi Tragea Barba Si Zicea Cu Mandrie Catre Gazda :--aistea-s Manzii Popei , Fiule . N
Am nevoie de O " Compunere In Franceza " Cu Ce Imi place Si Ce Nu Imi Place Sa Fac... P.S sa Fie Ca Pentru Clasa A 7 a :) ( Aproximativ 5 Randuri )
Buna, Puteti Sa Imi Explicati De Ce Poezia Doi Ciini De Alexandru Donici Este O Fabula.Va Rog In Citeva Enunturi
Suma Vecinilor Unui Numar Marita Cu Cinci Este Rasturnatul Numarului 13
Alcatuieste Propozitii In Care Substantivul Printul Sa Fie Subiect Si Sa Se Afle Pe Rand:in Interioru Propozitiei;la Sfarsitul Propozitiei;va Rog Ajutati-ma !!!
PLS.Puneti Repede Un Text Dupa Proverbul Buturuga Mica Rastoarna Carul Mare Cu Verbele La Persoana III ,trecut ,singular
O Propozitie In Care Cuvantul Seara Sa Fie Substantiv Si Una Cuvactul Seara Sa Fie Verb.
Explica Folosirea Semnelor De Punctuatie Inenunturile Date. Copilul Spune: -Taticule, Vreau O Jucarie Noua!
Buna.Va Rog Sa Ma Ajutati In Legatura Cu O Problema La MATEMATICA.Aflati Doua Numere Naturale,stiind Ca Suma Lor Este 1240 Si Ca Al Doilea Este Mai Mare Cu 24 D