👤
a fost răspuns

redacteaza o naratiune de 80-150 de cuvinte in care prezinti o intamplare petrecuta intr-un parc de distracti

Răspuns :

este o zi obisnuita de primavara toata natura se dezmorteste.mergand  pe strada am dat peste un poster acolo scria ca astazi in parc se va deschide un parc de distracti.erm foarte curioasa sa vad parcul ajunsa acolo mii de copii asteptau sa se joace pe toate toboganele .erau o gramada de jucari in care te puteai juca.era mare veselie in parc . uni copii parca nici nu puteau pleca de acolo . era atat de atractiv. mi a plaut acea zi de ne mai uitat in parcul de distractii. a fost de nemaiuita.
Lilao
Astazi este ziua verisorului meu ,si m-a invitat pe mine si multi alti copii sa petrecem intr-un parc de distractii.Sunt atat de entuziasmat ,deabia astept sa mergem .Ne-am urcat in masina si am plecat spre parcul de distractii dar nerabdarea mea facea sa mi se para ca nu mai ajungem niciodat .Ajuns acolo am sarit glont din masina .I-am dat repede cadoul si-am fugit spre masimutele care se intamponau .Distractie maxima,multe tipete,rasete si bucurie.Am intrat apoi toti in casa groazei ,bineinteles ca noi baietii am inceput sa speriem fetele dar pana la urma ne-am speriat si noi .Ne-am dat in tot ce se putea dupa care ne-am oprit la toboganul gonflabil unde ne dadeam uni peste altii pana ne-am lovit si ne-am linistit dar nu adurat mult ca am luat-o de la capat .Asa am tinut-o pana seara .A fost cea mai tare onomastica la care am fost vreodata .Cea mai frumoasa zi!