RO Study
👤
Sipsik
Sipsik
13-02-2016
Limba română
a fost răspuns
un citat despre natura si sal comentezi
Răspuns :
Agentura007
Agentura007
13-02-2016
,, Natura este o arta inca necunoscuta omului,,- omul nu poate intelege deplin misterul naturii, frumosul echilibrul, de aceea omul actioneaza inconstient asupra Perfectiunii
Answer Link
Аноним
Аноним
13-02-2016
Viața fara natură ar fi moarte !!!
Nu-i natura nu-i viața pe pamant
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Grosimea Peretilor De 1cm Si Dimensiunile Exterioare : L = 2dm , L = 1.8 Dm Si H = 1,2 Dm . Incap In Vas 3l De A
Spunetimi Va Rog Care Sunt Numerele Ordinale Si Care Sunt Cele Cardinale Din Textul De Mai Jos :250g De Biscuiti , 200 G De Unt , 100ml De Rom ,1 Galbenus , 30g
E Urgent! Mai Am 2 Probleme La Matimetica,si Nu Le Prea Stiu Face:1)Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 372,stiind Ca Primul Este Cu 60 Mai Mic Decat
Alcatuiti Enunturi Cu Omenie Omenesc,omeneste
Care Sunt Valorile Morfologice A Lexemului O?
Pe Un Taler Al Unei Balante Se Gaseste Un Corp A,iar Pe Celalalt Taler O Patrime Din Corpul A Si 750 Grame Balnta Fiind In Echilibru.Cat Cantareste Corpul A?Ras
Imi Dati Va Rog 2 Propoziti Cu Adverbe In Engleza
Cine Ma Poate Ajuta Cu Niste Sisteme De Ecuatii Prin Metoda Reducerii? Prin Metoda Asta Nu Am Inteles :) Pls
Cate Adverbe Sunt In Textul De Mai Jos? Care Sunt Acestea? Afara Ninsoarea Se Potolise....Eu Nu Ti-as Dori Vreodata Sa Ajungi Sa Ne Cunosti...Budulea S-a Gandit
Care Estecuvintul Cu Sens Asemanator La Magar