RO Study
👤
Aleixandru25a
Aleixandru25a
12-02-2016
Matematică
a fost răspuns
formula ariei la matematica
Răspuns :
Thisme
Thisme
12-02-2016
la triunghi:(b×h)÷2
sper ca ti.am fost de ajutor
Answer Link
Onutzadragutza
Onutzadragutza
12-02-2016
la dreptunghi lungime ori latime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Numere Consecutive
Raza Si Inaltimea Unui Con Circular Drept Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3 Si 4 ,iar Volumul Conului Este Egal Cu 768π Cm3.Calculati:a)aria Totala A Conu
Mama A Avut 380 Lei,pt Cumparaturi ,a Cumparat Tot Ce Avea Pe Lista Si A Constatat Ca A Ramads Cu 40 Lei Mai Putin Decat A Cheltuit,ce Suma A Avut Mama ?
Salutare! Am De Facut O Compunere Cu Titlul "Un Mar Pe Zi,o Sanatate De Fier"!Cine Mi-o Face Dau Multe Puncte! Nu Raspundeti Fara Chef..veti Primi Ban!
Salut Imaginati-va Ca Vorbiti La Telefon Cu Un Coleg Despre Un Test La Romana.Convorbirea Sa Cuprinca 6 Interjecti.Va Rog!
Alcătuiește Două Enunțuri În Verbul "a Fi" Predicativ,să Fie Predicat Verbal Si Două Enunțuri În Care Verbul "a Fi" Copulativ Să Formeze Predicate Nominale.
9x-5x+7=0 Cat Face? Ajutati-maaaaaaaaa!!!
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 80 M , Latimea Sa Fiind Un Sfert Din Lungime. Care Sunt Lungimile Laturilor Sale?
Ecuatia:3x-35=7x-28ecuatia:5(x-7)=3(x-4)-13
Un Teren Agricol A Fost Imprejmuit De Un Gard Cu Lungimea De 420 De M . Lungimea Terenului Este Cu 18 M Mai Mare Decat Dublul Latimii.aflati Lungimea Si Latime