RO Study
👤
Iulyana20
Iulyana20
11-02-2016
Biologie
a fost răspuns
definitie?
proces intermediar
Răspuns :
Cobzarumihaela1
Cobzarumihaela1
11-02-2016
inseamna ca inchis impustietat mai mult nu mai stiu
Answer Link
Bâzdâganie
Bâzdâganie
11-02-2016
Adica proces de legatura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Un Nr Din Două Cifre Stiind Ca Cifra Zecilor Este 8,iar Cifra Unităților Este Jumătate Din Cifra Zecilor.(nu Am Invatat Încă Tabla Înmulțirii)
Transformez Les Trois Phrases Qui Commencent Par Le Mot: "Tu Veuz Me Cueillir ..." . Remplacez-les Par Des Formules De Desapprobation
Se Considera Urmatorul Sir De Numere 20,30,40,50....2010. a) Care Este Suma Primilor 20 Termeni Ai Sirului? b) Determinati Numarul Termenilor Sirului c) Care Es
La O Sanie De Masă 40 De Kg Sunt Înhămați Doi Căței Care Trag Cu O Forță Egală Cu 60N Dar Care Formează Un Unghi De 120 De Grade Între Ele. În Aceastecondiții S
5. Dacă Tetraedrul Regulat ABCD Are Suma Muchiilor Care Se Intersectează În A Egală Cu 60 Cm, Atunci Lungimeamuchiei Este Egală Cu....cm Va Rog Este Urgenttt Si
Semnificatia Secventei: "De Fapt,asta Fac Toate Filmele,ne Vorbesc Despre O Lume Care Exista Si Care Nu Există,in Acelasi Timp"
Protectia Paduri Referat
Reda Prin Desene Enunțul A Doua Probleme Care Se Rezolva Prin Operațiile Date24+3=;29_15=
Fie ABCD Un Patrulater Convex. Sa Se Determine K Apartine Z Astfel Incat AB +2BC+2CD+2DA=k×AB (TOTI VECTORI?
Ex 1mă Abonezdau Coroană Va ROG