RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Analizati substantivele
1. Natura
2. Suflare
Răspuns :
Dianagrozavu201
Dianagrozavu201
11-02-2016
natura- substantiv comun, gen feminin numerul singular caz Nominativ
suflare-substantiv comun numarul feminin,numar singular caz nominativ
daca nu este corect sa-mi spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Subliniază În Fragmentul Încadrat: Substatnibele Cu O Linie,verbele Cu Doua Linii,adjectivele Cu Linie Punctata Și Pronumele Personale Cu Linie Serpuita
Din 5 Metri De Stofa Se Fac 3 Rochii, Din 20 De Metri De Stofa Câte Rochii Se Pot Face? Mă Poate Ajuta Cineva?
4 + 8 + 12 + . . . + 136 = 5 + 10 + 15 + . . . + 110= 6 + 12 + 18 + . . . + 258 =
Alex A Primit O Punga Mare De Dulciuri Din Care A Mancat O Treime, Apoi S-a Oprit Pentru Ca I-a Venit Rau. A Doua Zi A Mancat O Treime Din Dulciurile Ramase, Ia
5. Să Se Determine Numerele X, Y, Z Ştiind Că Sunt Invers Proporţionale Cu 0,5; 0,(3); 0,25, Iar X + Y + Z = 36.Cât Mai Repede Vă Rog.
Se Consideră Un Triunghi ABC Cu Se Consideră Un Triunghi ABC Cu <A=90° Și Se Notează Cu Punctul I Punctul De Intersecție A Bisectoarelor Unghiurilor B Și C.
6. Arătaţi Că Numărul 9.(5+10+15+...+200):41 Este Pătrat Perfect.
13. Incercuieşte Varianta Scrisă Corect. Înţeleg Pe Mai Nu-i • Într-o Zi Mai Nui Întrebat Dacă Îmi Place Vara. Nul Frumos! Anotimp M-ai M-ai Nu-T Lucian, Care I
Buna! Am Nevoie Va Rog De Ajutor! Triunghiul ABC Din Figura Alăturată Este Isoscel De Bază BC . BC = 6 Cm Şi M(∡BAC) = 120 . Calculaţi Distanţa De La Punctul
Pana Mâine Va Rog Dau Coroana La Cine Răspunde Primul