RO Study
👤
Sobe
Sobe
11-02-2016
Biologie
a fost răspuns
Cum se înmulțește veverita.va rog răspundeți
Răspuns :
Agentura007
Agentura007
13-02-2016
Ca toate mamiferele, prin pui.Dupa imperechere ,femela poate naste 6_7 pui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ce Intrebari Raspund Urmatoarrlr Propozitii : 1. Predicativa 2. Subiectiva 3. Atributiva 4. Completiva Directa 5. Completiva Indirecta 6. Circumstantia
Alcatuieste Un Text Cu Nuanta Umoristica Pe Tema ``La Menajerie``,in Care Sa-si Gaseasca Locul Potrivit Cuvintele..[abtibild,complet,menajerie,bomboane,lenjerie
Cine Imi Poate Explica Si Mie Fiecare Subordonata In Parte , Cu Tot Despre Ea ?
Buna Ziua! Am: B= |2-[tex] \sqrt{3} [/tex]|+[tex] \frac{1}{2- \sqrt{3} } [/tex] Cum Procedez La Modul?
Comparati Numerele: A) +27 Si +35 B) -34 Si -12 C) +23 Si --20
Pe Strada Florilor Ultima Casa Decpe Partea Dreapta Are Numarul 80, Iar Ultima Casa De Pa Partea Stanga Are Numarul 47. Cate Case Sunt Pe Strada Florilor?
Cum Imi Dau Seama Ca Un Cuvant Sa Format Prin : -compunere -schimbarea Valorii Gramatica -conversiune -compunere Prin Sudare
Trasaturile Fabulei In afara De : Are 2 Structuri: Propriu-zisa Si Moralizatoare Are 2 Caractere : Satric Si Moralizator Figura De Stil Folosita Deobicei Este
Imi Puteti Spune Figurile De Stil Din Urmatoarea Secventa: ”Un Brau De Otel,sclipitor In Bataia Soarelui,taie Lanurile Din Stanga. Este Jiul,copilul Zburdalnic
Opera Balade Populare,Toma Alimos Este Structurata In Versuri Sau Proza?