RO Study
👤
Dulcik2
Dulcik2
11-02-2016
Matematică
a fost răspuns
radical din 81 supra 4
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
11-02-2016
81/4=20,25
.....................................................
Answer Link
Lulusmekeru
Lulusmekeru
11-02-2016
descompui 81 si rezultatul il imparti la 4 adica pe 4
cat tia dat la descompunere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fonta Este Un Aliaj Al Fierului Care Contine Intre 2,06% Si 4,3% Carbon.Daca Greutatea Podului Confectionat Din Fonta De 4% Este De 5 Tone,cat Fier Contine Font
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Ceva???.....vreau Si Eu Un Text Dupa Care Sa Il Traduc Eu Pentru Vacana Si Nugasesc Nicaieri ...... Nu Conteaza Despre Ce Este Doa
Alina Are De Cinci Ori Mai Putini Bani Decat Petre.Daca Mama Ii Mai Da Alinei 25 De Lei,iar Petre Isi Cumpara Un Joc Cu 75 De Lei,atunci Sumele De Bani Ale Celo
Fie ABCD Un Treapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare. Mijloacele Laturilor [AB], [BC], [CD] Şi [DA] Sunt E, F, G, Respectiv H. Arătaţi Că: A) EFGH Este Păt
Alina Are De Cinci Ori Mai Putini Bani Decat Petre.Daca Mama Ii Mai Da Alinei 25 De Lei,iar Petre Isi Cumpara Un Joc Cu 75 De Lei,atunci Sumele De Bani Ale Celo
Poate Sa-mi Spuna Cineva Toate Personajele Din CALIN-FILE DE POVESTE De Mihai Eminescu?
Folosind Datele Din Schema Alaturata,calculati Aria Fatadei Portii De Intrare In Cetate(indicatie:impartiti Suprafata Trapezului In Doua Triunghiuri)-l-am Impar
L Unui Dreptunghi Este Cu 7 Mai Mare Decat Latimea. Perimetrul Este De ?
Un Bazin Are 2 Robinete,unul De Apa Rece, Unul De Apa Calda Si O Gura De Scurgere.Daca Gura De Scurgere Este Astupata , Robinetul De Apa Rece Umple Bazinul In 1
Explica, In Maxim 5 randuri , Semnificatia Visurilor: Raul , Stralucind In Soare,/Cearta Salciile, Care / Toata Ziulica Dorm,