RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-02-2016
Matematică
a fost răspuns
exercițiul 3 ca nul stiu va rog!
Răspuns :
Nicuvampiru01
Nicuvampiru01
11-02-2016
a) Da pot avea fiecare grupa acelasi numar de elevi, deoarece fiecare grupa va aveam cate 6 elevi. b) 24:4=6. 24 fiind numarul total al elevilor si 4 fiind numarul grupei, iar 6 este numarul elevilor din fiecare grupa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizează Predicatele Verbale Din Textul De Mai Jos Completând Tabelul Dincolo De Malul Înverzit Se Plimbau Cu Pași Rari Cocostârci Și Cu Pliscul Portocaliu Ap
AJUTOR URGENT VA ROGGGG
Hey, Puteți Să Îmi Dați O Recomandare De Telefon? Vreau Să Îmi I-au Iphone X Max,nu Știu Cum E, Până Acum Am Avut Samsung,oare E O Alegere Bună?
241018 PE PiVi PfVf Ti == Tf In Legea Transformán De Stare A) Presiunea Și Volumul Sunt Invers Proportionale By Presiunea Este Direct Proporjonal Ou Volumul Cu
2. Răspunde Cerințelor De Mai Jos: • Scrie O Idee Generală Despre Opera Literară „Fefeleaga"; • Menționează Rolul Ocupat De Personaj În Cadrul Operei Şi Statutu
Rezumat La Dansul Ursului De Ion D Sîrburepede Va Rog
Cu Cat Este Egal (6-n)!
100 DE PUNCTE PENTRU CINE ARE CHEF SA FACA SCRISOAREA ASTA CORECT!!!! VA IMPLORR
16. Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are Dimensiunile AB = 12 Cm, BC = 12√√3 Cm Şi BC'= 24 Cm. Calculați: A) Distanta De La Vârful A' La Diagonala BC';
1) Fie Triunghiul ABC Înscris Cerc, & A= 58° Şi +B=73º. Determinați Măsura Unghiului AOB. 2) Se Consideră C(O, 6), Punctul M Exterior Cercului Şi Tangentele