RO Study
👤
Dimon6
Dimon6
10-02-2016
Limba română
a fost răspuns
o carecterizare a lui d-l Goe
Răspuns :
Geani16stefan
Geani16stefan
10-02-2016
goe este un copil neastamparat.el este personajul principal.goe apare in toate actiunile din schita.el poarta un costum de marinarsi palarie de paie .goe este un copil rasfatat.goe este un copil needucat.el este un elev cu rezultate la invatatura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câte Numere Naturale Au Patru Cifre, Sunt Divizibile Cu 15 Și Au 15 Divizori? DAU COROANA
2. Se Consideră Mulțimea M = -:-4(3): {-4: +0.7; +7; -2:1 1/2. Scrieti Elementele Mulţimii M Care Sunt Numere Intregi.
2.Write The Opposites To The Followingmuch Water-many Pankaces-much Butter-much Cheese-many Oranges-many Eggs-much Flour-many Nuts-VĂ ROG MULT REPEDE, AM NEVOIE
Va Rogggg, Ajutați-mă
3 Rezolvă Problemele Cu Justificări. A) Pădurarii Au Plantat 300 De Copaci. 2 Din Aceştia Erau Brazi, Iar Restul Erau Pini. De Care Copaci S-au Plantat Mai Mulț
Subliniază Substantivele Nearticulate Din Enunțul:" Am Văzut Atunci Un Mare Și Un Înfricoșător Nor Ridicându-se Pe Cerul Plumburiu, De Smoală, Al Acelei Dimineț
Va Rog Sa Ma Ajutați!
Copiază Cu Hârtie Transparentă Desenele De Mai Jos Pe Caiet Și Continuă Astfel Încât Să Obții :a) O Linie Frântă Deschisă Care Să Aibă Două Unghiuri Drepte;b) O
Descoperirea Electrizării
5. Efectuați Împărțirile Următoare Şi Faceți Proba: a) 251 : 8; b) 345 : 8; c) 257 : 8; d) 403 : 8.