RO Study
👤
Madalina16ani
Madalina16ani
10-02-2016
Limba română
a fost răspuns
dau coroana va rog mult
Răspuns :
PapuAle
PapuAle
10-02-2016
Este foarte urat sa scrii pe banca. Săracă ea nu spune nimic,dar tu o chinui scriind fara sa iti dai seama de gestul urat pe care il faci.
Answer Link
IoIonela
IoIonela
10-02-2016
Eu cred ca copilul acela nu are bun simt si ar trebui sa o stearga.Acest copil a facut un gest foarte urat!
Eu l-as sfatiu ca pe viitor sa nu mai scrie pe banca pentru ca asa ar fi un elev mai cuminte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fragmentul Despre Masa Tăcerii Te Pune Pe Gândutri.Poți Fi Reporter Pentru Câteva Minute.Pregãtește-te Pentru Un Interviu Cu Maestrul Brâncuși. *3 Întrebări,3 R
Calculati: 1). [tex] \sqrt{243} +2 \sqrt{75} - \sqrt{147} [/tex] 2). Un Elev Scrie Pe O Foaie O Fractie Cu Numitorul 6 Si Numaratorul Un Numar Prim M
Adjectiv Prin Derivare Cu Sufix La Cuvantul Imparat
Explica Folosirea Cratimei In Versul "Si, Ca Pe-o Panza Zugravita".
Aratati Ca Numarul 9ori (5+10+15.......+200):41 Este Patrat Perfect.
10 La Puterea 2n+1:5la Puterea 2n+1=8 La Puterea 9. Va Rog Sa M-a Ajutați,mulțumesc!
Urgent!!Va Rog Ajutati-ma!!!O Cofetarie Nu Intragistreaza Pierderi , Dar Nici Profit , Daca Produce Prajituri La 5 Lei Per Kilogram Cofetaria Inchiriaza Un Spat
La O Intreprindere Avicola Sint 1000 De Pasari :rate ,gaini Si Curci .Rate Si Gaini Sint In Total 902 .Curci Si Gaini Sint La Un Loc 623.Cîte Pasari De Fieca
Care Este Definitia De La Naratiune Descriere Și Dialog Scrieți Mai Repede Să Va Dau Coroana Cine Ghicește Primul Dintre Voi!este Urgent!!!!!
Aflati Doua Numere Naturale Știind Că Suma Lor Este 13.Discuție