RO Study
👤
Bobolcik
Bobolcik
10-02-2016
Istorie
a fost răspuns
explica succint structura bibliei crestine.
Răspuns :
Dianaalina24
Dianaalina24
10-02-2016
este o colectie de carti , impartita in 2 capitole : vechiul testament si noul testament .
vechiul testament are 39 de carti , noul testament are 27 de carti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau 2 Numere Întregi. Cerinţa Calculaţi Maximul Celor 2 Numere Date. Date De Intrare Fişierul De Intrare Maxim.in Conţine Pe Prima Linie 2 Numere Întregi S
Fie Functia F, Ce Valoare Are F(17)? Dar F(22)? function F(n:integer):integer; begin if N<=9 Then F:=0 else if N Mod 4=0 Then F:=0 else if F:=1+ F(n-3) end;
Va Rog Ajutatima. Maxim Jumatate De Pagina Comment Qoutations And Say What The Connection Is Between Failure And Sucvcess. a)To Learn To Succeed, You Must First
Ce Exprima Autorul In Poezia O , Ramai... De Mihai Eminescu REPEDE PLS !
Fie Multimea A={√1, √2, √3,.........,√11}. Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea A Acesta Sa Fie Rational Este Egala Cu......
Oameni De Stiinta Romani Cu Rezultate Remarcabile In Domeniul Stiintei
Alegeti Forma Corecta De Mai Mult Ca Perfectul Din Urmatoarele Enunturi: •Noi Incepusem/incepuseram Sa Scriem Tema, Cand Au Venit Musafirii. •Cand Am Sosit La L
Vegetatia Naturala Si Animalele Salbatice Specifice Muntilor Carpati
Hello! Am Si Eu Un Exercitiu La Mate Care Nu-mi Iese >.< Help Me Please :D. Suna Cam Asa. Aratati Ca (x+2) La Puterea A 3-a -x-2=(x+1)(x+2)(x+3), X Este N
O Compunere Despre Iarna Dau 15 Puncte Si Coroana 10 - 15 Randuri