Răspuns :
Da, trebuie sa marturisesc: sunt iremediabil îndrăgostit. Am intalnit-o în parc, intr-o zi de vara. E atât de frumoasă! Astăzi vreau să îi spun ce simt pentru ea. Se apropie, se așază lângă mine pe banca și începe să citească. inspir adânc, iar când expir o frunza imensa cade pe paginile cărții. Acum sufletul meu zace în mâinile ei. Dar, fără rost; căci sunt doar un biet copac iremediabil îndrăgostit.
La concurs
Astazi este miercuri. Ma duc la scoala si imi reamintesc colegii mei despre concursul "Fii inteligent...la matematica".
Mergem in sala unde se tine concursul. Dascalii ne pun fisele pe banci.Dupa 50 de minute am dat fisele. Ma tem ,caci nu stiu daca am facut corect.
A doua zi invatatoarea mea ia trimis mamei mele un mesaj pe telefon. In el scrie: "Felicitari! Fiica dvs. a castigat concursul de matematica!"
Am inlemnit,si le-am spus tuturor despre aceasta reusita.
Astazi este miercuri. Ma duc la scoala si imi reamintesc colegii mei despre concursul "Fii inteligent...la matematica".
Mergem in sala unde se tine concursul. Dascalii ne pun fisele pe banci.Dupa 50 de minute am dat fisele. Ma tem ,caci nu stiu daca am facut corect.
A doua zi invatatoarea mea ia trimis mamei mele un mesaj pe telefon. In el scrie: "Felicitari! Fiica dvs. a castigat concursul de matematica!"
Am inlemnit,si le-am spus tuturor despre aceasta reusita.