RO Study
👤
Adelina1231
Adelina1231
10-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat face 1234:45 va roog
Răspuns :
Laduncadarian
Laduncadarian
10-02-2016
27.4(2) sper ca te-am ajutat nu este asa greu si poti face calculul acesta mintal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Carte Are 250 De Pagini . Un Elev Citeste In Prima Zi 20% Din Total , A Doua Zi 60% Din Rest ,iar A Treia Zi Restul . A. Cate Pagini A Citit A Treia Zi ? B. C
Suma Tuturor lungimilor Laturilor Patratelor Din Figura Alaturata Este 4 M . Determinati Lungimea Laturii Celui Mai Mare Patrat . Patratul Din Imagine !
Construieste O Fraza In Care Sa Existe Doua propozitii Subordonate Atributive , Avand drept Element Regent Cuvantul muzeu.!
Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 5,25 Dm Si Latimea De 3,175 Dm ........................ Va Rog Daca Se Poate Si Cu O Nota Explicativa Sa Pot In
Va Rog Frumos Ajutatima La.....Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 784 Cm. Afla Dimensiunea Dreptunghiului , Stiind Ca Latimea Este Cu 120 Cm Mai Mica Decat Lung
Care Este Toponomia Cuvintului Antarctica? Plizzzzzzzzzzzzz Ajutati-maa
Am O Tema La Romana In Care Trebuie Sa Prezint Un Produs Si Sa Ii Fac Reclama Dar Trebuie Sa Fie Inventata Nu Conteaza Ce Produs Si Va Rog Grabitiva Ca Tema E P
Identifică Valoareamorfologică Şi Funcţia Sintactică A Cuvântului „lină”, Construieşte Douăenunţuri: În Primul Enunţ Cuvântul Să Aibă Aceeaşi Valoare Morfologic
Am Si Eu Probleme Cu Ecuatiile Chimice. Nu Am Inteles Lectia Si Nu Stiu Ce Sa Fac Pentru A-mi Face Tema. Am De Facut Ecuatia Chimica Intre: Hidrogen+oxigen->
O Compunere Cu Titlul ,, Batausul Clasei''