RO Study
👤
Dariaiftime
Dariaiftime
10-02-2016
Matematică
a fost răspuns
ce este o axa de simetrie
Răspuns :
Clarapamb
Clarapamb
10-02-2016
Spunem ca o dreapta d este axa de simetrie pentru o figura geometrica F daca simetricul oricarui punct al figurii F fata de dreapta d apartine figurii F.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Diluarea La Volum Dublu Concentrația Molara A Unei Solutii Se : Dubleaza, Tripleaza, Ramane Constanta, Nu Se Poate Preciza Sau Se Înjumătățește? Cum Rezolv
In Triunchiul ABC Se Stie Masura Unghiului A De 90 De Grade Masura Unchiului C De 60 De Grade Si AC 5 Cm. Atunci BC ????
Dupa O Reducere De 10%, Pretul Unui Obiect A Devenit 54 Lei. Pretul Inital Al Obiectului Era...Datimi Si Modul In Care Ati Rezolvat.
Exemplifica 3 Incercari Ale Statelor Semnatare Expuse In Tratatele Briand-Kellogg Si Pactul Intelegerii Balcanice,de Creare A Unui Sistem De Securitate Colecti
Pisicul Marinus A Mincat La Dejun 0,15 Kg De Smintina, Iar La Prinz-cu 0,1 Kg Mai Mult. Cita Smintina A Mincat In Total Marinus?
2006²⁰⁰⁹+ 2007²⁰⁰⁸+ 2008²⁰⁰⁷+ 2009²⁰⁰⁶ :10
Un Trapez Cu H=6 Cm Si Linia Mijlocie 10cm Are Aria Egala Cu .... Cm Patrati . Va Rog Rezolvare
Puteti Sa Imi Dati Si Mie Imaginile Artistice Din Poezia Nourii De Nicolae Labis?
Care Este Semnificatia Cuvantului Stea/ Stele In Poezii?
Care Sunt Etapele Actiunii, La Cartile Cu Apolodor? Va Rog Eu Raspundeti-mi. :(