RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
ElaRosa
ElaRosa
09-02-2016
a)Adevarat
b)Adevarat
c)Fals
d)Adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Chasse L'intrus: → L'oeil → Le Nez → La Bouche - Le Pied -> -> -> → La Tête → La Main + L'estomac → La Jambe -> -> -> -> → Le Ventre - L
Cum Se Rezolvă Această Ecuație De Sistem???Dau Coroană Răspunsului Corect!Dar Vreau Să Îmi Atașați Poză Și Să Îmi Scrieți Pe O Foaie De Hârtie!
Pavel S-a Născut În…
3. Mara A Plecat La Cumpărături Împreună Cu Mama Sa. Intrând În Magazin , Fetița Observă Că Toate Produsele Sunt Reduse Cu 25%. Mama Îşi Dorește O Rochie Care C
Precizeaza Modul Si Timpul Verbului Crezuse Să Fi Răspunsați Auzitziseșivinoai Așteptacerea
3. La Începutul Anului Şcolar 2009 - 2010 Elevii Clasei A IV-a A S-au Aşezat Câte 2 Pe Bancă Şi Au Rămas 13 Elevi În Picioare. S-au Aşezat Apoi Câte 4 Pe Bancă
Completează Spațiile Cu Forma Corectă A Verbelo • Eu Așez. El.....Eu Voiam. Ei .....Eu Ţin. Tu... Eu Știu. Tu.....Eu Voi Ști. Tu.....Eu Eram. Ea...
Buna! Va Rog Ajutatima:ce Sunt Căile De Comunicare? Va Rog Dau 5 Stele Si O Inima + 10-20 Puncte!
B. Explicați, În 10 - 15 Rânduri, Cum Apreciați Comportamentul Lui Nastratin Faţă De Fiul Său.
O Compunere In Care Sa Folosiți 5 WILL BE Și 5 WILL BE NOT