RO Study
👤
Misha5
Misha5
09-02-2016
Matematică
a fost răspuns
rezolvați ecuația: -x2+3=0 ;
Răspuns :
KingMadalin
KingMadalin
09-02-2016
-x2=-2x
-2x+3=0
-2x=-3 /·(-1)
2x=3
x=[tex] \frac{3}{2}=1,5 [/tex]
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Numarul De Masa Al Atomului. "Te" Stiind Ca Are In Nucleu Cu 24 De Neutronii Mai Mult Decat Numarul Protonilor Dau Funda
APLICA W 3 Lucra In Perechi. Unul Dintre Vo Povesteşte Al Doilea Fragment Al Textul Ce Alt Asculta O Atende A Apreciata Povestirea Pe Baza Prile Alaturate OFITE
Analizează Cuvântul Prosperă
Crezi Ca Parintii Stiu Ca REGATUL Copiilor Nu Este Unul Tocmai Pasnic , Ca Acolo Se Intampla Tot Felul De Rautati , Chiar Cand E Vorba De Joaca ? Motiveazati Ra
M-am Gândit La Un Număr. Am Adăugat La Acesta 2416,din Suma Am Scăzut 1987,la Diferența Obținută Am Adăugat 1504,am Scăzut Apoi 2938 Si Astfel Am Abținut Rezult
Precizează Câte Propoziții Sunt În Enunțul De Mai Jos Apoi Precizează Ce Raporturi Sintatice Se Stabilesc Intre Primele 3 Propozitii. "Nu Mi-ar Fi Spus Adevarul
Hey, Cine Sa Faca Sa Ma Ajuteva Rog Fara Seenmulțumesc Mult Aceasta Tema Este La Psihologie
Determinați C M M D C Și C M M M C Al Fiecărei Perechi:pe Foaie
Un Zimbru Consumă Între O Lună 122 Kg De Hrană Adică Cu 112 Kg Mai Puțin Decât Un Urs Ce Cantitate De Hrană Consumă Cele Două Animale Între O Lună Ce Cantitate
9) Arată Că Numărul = √(√25/9 + √1/49 - 2/21) * 21 Este Divizibil Cu 3