RO Study
👤
Fhff
Fhff
09-02-2016
Geografie
a fost răspuns
Deserturile tropicale ale eurasiei
Răspuns :
Agentura007
Agentura007
09-02-2016
Este vorba de desertul Arabiei, Desertul Kevir, Desertul Lut, Thar-in N-V Indiei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Cu Tot Cu Desen Acum
Exercitiul 2 Subpunctul C Va Rog
Știe Cineva Cum Se Rezolva Exercitiul?
Matei Parcurge Un Traseu Cu Tiroliana În 3 Etape.In Prima Etapă Parcurge 12 Metri, În A Doua Etapă Depăśește Jumătatea Traseului Cu 3 Metri, Iar În A Treia Etap
Se Preconizează Că Scrisul Pe Calculator Va Deveni Oficial Principala Formă De Scris .Care Este Opinia Ta Cu Privire La Acest Aspect ?Va Rog Ajutați-mă!
Cum Imi Dau Seama Daca O Propozitie E Secundara Sau Principala?(trec A 8 A)
Știind Că Șase Robinete Umple Un Bazin În 10 Ore Dacă Se Deschis Doar Trei Robinete În Câte Ore Vor Umple Acestei Bazinul Dacă Bazinul Are Volumul De 1.000 De L
You Are Given An Array Of Integers. Your Task Is To Sort Odd Numbers Within The Array In Ascending Order, And Even Numbers In Descending Order.Note That Zero Is
Un Tractor Are De Arat 25 De Hectare De Pamant.In Prima Zi El Ara 20% Din Suprafata,in A Doua Zi El Ara 25% Din Suprafata Ramasa,iar A Treia Zi El Ara 40% Din S
Indentifica Subiectele Din Secvența :In Asia ,când Un Artist Îi Oferă Cuiva O Opera Caligrafică ,gestul Este Un Semn De Înaltă Prețuire .Scrie Prin Ce Sunt Expr