RO Study
👤
Tomha
Tomha
08-02-2016
Limba română
a fost răspuns
ce e subsantivul uman/neuman?
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
08-02-2016
uman este un profil ,adica unde se invata limbi
si neuman este antonimul lui uman
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eseu :"Viata Este O Munca , O Meserie Pe Care Trebuie Sa Te Trudesti A O Invata "
Laturile Unui Dreptunghi Au Lungimile De 2400 Mm Respectiv3 Dm .Aflati Perimetrul Dreptunghiului .Cati Cm Trebuie Sa Aiba Latura Unui Patratpentru A Avea Acelas
Aflati Aria Triunghiului Dreptunghic ABC Cu Masura Unghiului A=90,stiind Ca Lungimile Laturilor Sale Verifica Relatie (AB - BC + AC) X (AC + AB +BC)= 12 Cm. Am
1.Alcatuiti Cate O Propozitie Cauzala Pe Langa Un Verb La Diateza Pasiva Sau Pe Langa O Locutiune Verbala.2.Alcatuiti Cate O Propozitie Cauzala Introdusa Prin L
Ma Puteti Ajuta... Multumesc! :dIntr-o Clasa Sunt 32 De Elevi , Iar Numarul Fetelor Reprezinta 60% Din Numarul Baietilora) Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clas
Explica Semificatia Vorbelor Lui Vlsd Tepes ""spune Pe Oriunde Vei Merge Ceai Vazut In Tsra Mea"!
Am Nevoie De Cazurile Si Functiile Sintactice A Substantivului
Suma A Trei Numere Este 820.Suma Primelor Doua Este 539,iar Suma Dintre Primul Numar Si Al Treilea Este 487.Care Sunt Numerele?
Daca Dintr-un Amestec De C3H8 Si O2 Continutul De C Este 60% (procente De Masa), Care Va Fi Raportul Molar O2:C3H8?
UN AS LA ENGLEZA ,cine Ma Ajuta?clasa A 3-aexercitiul Nr 6 Il Am De Lucrat Il Atasez In Fisier,ma Ajutati?Va Rog Uitati-va!!!!