RO Study
👤
Tigrut11
Tigrut11
08-02-2016
Matematică
a fost răspuns
un raspuns,va rog. :)
Răspuns :
Cristinatibulca
Cristinatibulca
08-02-2016
Daca (x,y) este solutie atunci x si y trebuie sa verifice sistemul
-1+2*2=3, 3=3
2*1-3*2=-4
da este solutie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Avem Un Romb ABCD , In Ipoteza Zice Ca Avem O Latura Cunoscuta Dar Ceea Ce Nu Inteleg Este Ca Mentioneaza Un Unghi Ascutit Care Are 60 De Grade . Care Este
Indicati Atributele Substantivale Genitivale Din Versurile Date.,,Miresme Dulci De Flori Ma-mbata Si Ma Alina Gandurile Blande....Ce Iertator Si Bun Ti-i Gandu
O Gradinita A Cumparat Intr-o Zi 123,5 Kg De Portocale ,iar A Doua Zi Inca 117,5 Kg De Portocale A Costat 9750 Lei ,cat Au Costat Portocalele Cumparate?
Ma Puteti Ajuta Va Rog Si Pe Mine Cu Un Exercitiu La Matematica?{-4-[4x(-1)+8-10]x[-3+(-3)x(-1)]}=?x Inseamna Ori
Buna,anu Asta Dau Examenul,sunt In A8a, Si Am Nevoie De Un Model De Explicare Al Titlului,din Acela Cum Trebuie Sa Faci In Maximum 5 Randuri,vreau Modele Cat Ma
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 560 M , Iar Lungimea Este Cu 7 Dam Mai Mare Decat Latimea. Afla Lungimea Terenului.
Compunere..... In Care Sa Descrii O Vizita La O Gradina Zoologica De La Noi Din Tara
Arătaţi Că 2/√3-1 - √3 = 1.Explicați-mi Și Mie Cum Se Rezolvă, Vă Rog .
Scrie O Carte Postala (vedere) Pe Care Sa O Adresezi Invatatoarei
Bună Seara! Am O Problemă Care Îmi Dă Bătăi De Cap La Fizică...Sună În Felul Următor: În Ultimele Două Secunde Ale Căderii Libere, Un Corp Străbate O Distanţă