RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-02-2016
Limba română
a fost răspuns
televizorul este..........
Răspuns :
Teoteoteo
Teoteoteo
07-02-2016
Televizorul este deshis.
Answer Link
Stefanboss154
Stefanboss154
07-02-2016
incolor,color,deschis,inchis,reparat,stricat,o plasma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Aflaţi M(MON) Unde (OM Şi (ON Sunt Bisectoarele Unghiurilor AOB Respectiv BOC; M(*AOB)=x-5°; M(BOC)=4x+15°; M(*COD)=2x+10°; M(*AOD)=3x+10°
B) (20 Puncte) Drept Răsplată Pentru Ajutorul Dat La Culesul Fructelor Din Livadă, Bunicul I-a Promis Lui Matei 3 Gutui Penuru O Cră De Lucru Sau 12 Mere Pentru
URGENT!! C++ Se Vor Completa/folosi 3 Fisiere Separate: String.h Descris In Documentul Pdf String.cpp Descris In Documentul Pdf main.cpp Descris Mai Jos In Fun
Până La Urmă Persoana (verbul A Ajunge, Indicativ, Singular, Perfect Compus, (verbul A Face, Conjunctiv, Prezent, Persoana 1) (pronume Relativ Compus) Nu Mi-a
Să Se Discute Și Să Se Rezolve După Valorile Parametrului Real M, Sistemele De Ecuații:
Alegeti Raspunsul Corect Ex 1
Ex: 2,3,4 Vă Rog Urgent!!!
4 Scrie Într-un Enunt Răspunsul Corect, Valorificând Informațiile Din Textul 2. De Când Datează Strămoşul Stiloului De Astăzi? 2 Puncte 6și 7 Complet Vă Rog Mul
D Explozia Stelară - Lucrăm În Echipă! Impartiti In 4-5 Grupe, Alcătuiți Un Text (fiecare Grupa). Completati Cu Intrebari Potrivite Planul E Idei Și Țineți Cont
Cine Mă Ajuta Să-mi Faca O Parte Din Exerciti