RO Study
👤
Blondy01
Blondy01
07-02-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonin pentru sa ademeansca?
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-02-2016
să ademenească= să atragă
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
07-02-2016
sa ademeneasca-sa atraga, sa seduca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti-mi va Rog Frumos o Compunere De 10-15 randuri Despre iarna .Va rog Foarte Frumos din Toata Inima
7. Suma A Trei Numere Naturale Este 360. Afla Numerele, Stiind Ca Pripul Numar Este Dublul Celui De-al Doilea Numar, Iar Al Doielea Este Cat Triplul Celui De
Redactati O Scrisoare Mamei . Utilizati In Scrisoare Pronume Personale Si Pronume Personale De Politete !!
Demontreaza In Enunturi Polisemia Cuvintelor A(se) Razbuna Ochi Pamint
Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Cu Două Exercitii?Află Necunoscuta n :1+6:[35-(29+n:7)] = 470-[4x(5+nx7)-2] : 3 = 8Vreau Detaliat ! Mulțumesc !
Intr-un Saculet Sunt 460 De Bile Albe Si Rosii. Daca Ar Mai Fi 8 Bile Albe, Numarul Acestora Ar Fi Triplul Celor Rosii.Cate Bile Sunt De Fiecare Culoare?Va Rog
Scrieti Un Scurt Text, De 8-10 Randuri, In Care Sa Va Exprimati Opinia Privind Importanta Dictiei
URGEEENT!!♡♡Alcatuieste Cate O Propoziție In Care Verbul ,,a Fi,, Sa Fie La Modul: ♥conjunctiv, Prezent, Persoana A 2 A, Singular, Forma Afirmativa ♡iimperativ
Calculati Diferenta B- A Unde A=1/1+1/2+1/3+......1/2013, B=2/1+3/2+4/3+5/4+.....2014/2013.
Ca Rog Am Nevoie Sa Ma Ajutati Sa Incep I Compunere Cu Tema Ce Am Facut Saptamina Trecuta