RO Study
👤
Dianafran
Dianafran
06-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Urgent variantă 1..sau coroană
Răspuns :
Denyky
Denyky
06-02-2016
a) 2
b) 5
c) -2√2
(vezi imaginea)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numarul Puietilor De Ciresi Care S-au Plantat Intr-o Livada Este De 4 Ori Mai Mare Decat Cel Al Piersicilor. Stiind Ca Numarul Ciresilor Este 36 , Afla; Numarul
4. Составьте Пары Антонимов Из Следующих Слов: Доброта, Несправедливость, Чуткость, Жесто- Кость, Бесчувственность, Великодушие, Милосердие, Безжалостность, С
La L. Rom Toti Din Randul Din Mijloc Citesc Povestea Cenușăreasa Si Gasesti 10 Adjective Si Le Analizezi Analiza Morfologică După Algoritm.
Mă Gândesc La Un Număr, Îl Înmulțesc Cu 5, la Produsul Obținut Adun 15. Suma Se Împarte la 7, Iar Din Cât Scad 9 Și Obțin 6. La Ce număr m-am Gândit? Vă Rog
146 Lisez Le Tableau Ci-après Puis Transformez Ces Phrases Avec Le Participe Présent, Comme Dans L'e Exemple: Elle A Peur Du Vide. Elle Ne Veut Pas Monter À La
20 P) Trecepi Verbul A Spune La Următoarele Moduri Şi Timpuri: A Indicativ, Viitor Anterior, Persoana I, Plural- Vom Spous Imperativ, Negativ, Persoana A II-a,
Realizează Expansiunea Circumstanțialelor De Loc Scrise Italic Din Enunţurile De Mai Jos În Propozitii subordonate Corespunzătoare. • Animalul Necunoscut Şi-a L
Portofoliu Din Redactează Caracterizarea Personajului Stoicead Pe Baza Schemei Realizate În Clasă La Rubrica Aplicați Moara Lui Călifar De Gala Galaction, În Mi
Am Nevoie De Rezolvarea Ex 10 !!!!
Vreau Și Eu Un Text Cu Titlul VIAȚA FĂRĂ CARȚI Cărți.Text Scurt