RO Study
👤
Crisvilceanu
Crisvilceanu
06-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat este radical din 7,5 ? :)
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
06-02-2016
√7,5=2,738612
..................
Answer Link
Anny4
Anny4
06-02-2016
Radicalul la 7,5 este:
=>2,738612
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Recitește Fragmentul De Mai Jos. -La Revedere! I-a Strigat Norul, De Undeva, De Sus. Și ... Drum Bun! La Revedere?! S-a Mirat Fulg De Nea. Mi-e Frică! Dacă N-am
Precizati Cazul Fi F.s. A Substantivelor Din Proboziitile Urmatoare: Vecina Mea Este Patinatoare. Ea Este O Sportiva Talentat. Dansul Pe Gheata Va Fi Mereu Pla
6) Calculati Perimetrul Se Aria Unui Dreptunghii De Dimensiuni L Si L In Cazurile: A) L=20cm Si L= 4 Spura 5 Din L; B) L=28cm Si L =3 Supra 7 Din Lpls Repede Da
Subliniază Expresiile Prin Care Povestitorul Se Adresează Direct Cititorului Din Oprește Timpul Te Rog De Aurora Ionescu
Explică Ce Reprezintă Politețea Ca Atitudine. Poți Utiliza Reperele: Comportament, Conduită, Etichetă, Rigori, Reguli, Respect, Amabilita- Te, Bună-cuviinţă, Re
{a,b,c} D.p {3,5,7} a + B + C =80
Explică Ce Reprezintă Politețea Ca Atitudine. Poți Utiliza Reperele: Comportament, Conduită, Etichetă, Rigori, Reguli, Respect, Amabilita- Te, Bună-cuviinţă, Re
Am Nevoie Urgent De Rezolvare, Ofer Coroana! Este Poza Mai Jos.
Suma A Zece Numere Naturale Ne Nule Pare Este 108.Aratati Ca Doua Dintre Numere Sunt Egale Vă Rog Mult!
Rezumat La Textul Ultima Luna De Toamna De Ion Druță . Mai Pe Lung Va Rog Frumos