👤
Dedededede
a fost răspuns

VA ROG SA SCRIETI O CONPUNERE CU TITLUL,,DRAGA MEA MAMA ,,DE 5_10 randuri <3 <3 <3

Răspuns :

Draga mea mama,te iubesc atat de mlut.Daca tu nu erai astazi, nici eu nu eram.Tu mi-ai dat viata, tu mai ingrijit si m-ai iubit.In fiecare zi eu vreau sa te fac fericita.Tu mi-ai rezolvat orice problema, mi-ai indeplinit orice dorinta a mea.Cateodata te-am suparat,dar mamo iti promit ca nu o sa te ranesc eu te iubesc mult si daca te-am suparat,iarta-ma.Mereu o sa-ti multumesc tie, la fel cum si tu ai avut grihja de mine sa ma fac mare si sanatos, asa o sa am si eu grija, o sa-ti intorc favoarea.Te iubesc mamico!
Draga mea mama
Te iubesc foarte mult fiinta ce mi-ai dat viata. Te-as inabusi cu sarutari in fiecare secunda. Ti-as multumi in fiecare moment din viata mea si tot nu ar fi de ajuns. Esti cea mai buna prietena, cea mai buna ascultatoare, cea mai buna fiinta de pe pamant. Vreau sa fiu langa tine mereu cum si tu esti cu mine in cele mai grele momente. Esti o prietena care nu te lasa la greu , o prietena adevarata cea mai sincera persoana din univers.Te iubesc mult mamica mea draga! 
Sper ca ti-am fost de folos
:3