RO Study
👤
Radyon
Radyon
05-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog rezolvati ecuatia: 2x×(-3)=5-6
Răspuns :
Exhaustiv24
Exhaustiv24
05-02-2016
2x*(-3)=-1
2x=-1/(-3)
2x=0,3
x=0,3/2=0,15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mam Familie, In Franceza Redacteaza Un Text In Care Sa Vorbesti Despre Ziua Ta De Nastere,preciseaza Cand Are Loc,zi,luna Si Anotimp,cu Cine Iti Petreci Aceasta
Bună! Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați, Urgent Cu Rezolvarea Problemei!!!! Urgentttt!!!!!
Analizați Cuvintele Din Următoarele Fraze: Cum Termini Aici, Eu Plec, Ca Afurisiti Cum Sunt Si Cum Mereu Par Sa Nu Fie Mulțumiți Sunt In Stare Sa Ne Oblige Sa M
COROANA + 60 PUNCTEE! PT CLASA A VI-A, Ex 7,8!
Am Nevoie De Un Proiect La Istorie Despre: Persecutarea Evreilor În România În Timpul Celui De Al 2 Război Mondial. Urgent!!!!
Într-un Vas Cu Apa Saupus 8dll Apoi Sau 3dl Câți Dl Au Fost La Început Daca Vasul Conține Acum 12dl
Transcrie Argumentele Susținute De Exemplele Ilustrate Prin Imaginile De Mai Jos.
Alegeți Din Text Cinci Substantive. Găsiți Adjective Potrivite Pentru Ele:
55Communication5 Complete The Dialogues.sorry Problem That'ssorryproblem That's OK Can All Right1 A:B:Can I Have A New Pair Of Trainers?Sure, No Problem.2 A: Is
That Used To Be Known As West Berlin, In The Former Westo The United States Decades Ago, Iwestern Parts Of Both Berlin And Germany Were ReunitedIlsa And Her Fam