RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Propoziti despre padure si una despre delta'
Răspuns :
Ilaria2003
Ilaria2003
05-02-2016
vara aceasta am fost la padure cu padure cu familia.
am cules conifere din padure.
m.am jucat volei la padure.
In romania se afa o delta .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Este 91. Catul Dintre Primul Si Al Doilea Nr. Este 4, Iar Catul Dintre Primul Si Al Treilea Este2. Aflati Cele Trei Nr.
Numerele Naturale De Doua Cifre Folosind Cifrele 2, 0 , 6
Determina Cifra X Pentru Care Are Loc:____ ____ ____44x + 4x4 + X44 =1221 ATENTIE!!!Acele Linii Nu Afecteaza Calculul ...p
De Ce Boala A Suferit Mihai Eminescu ?
Suma A Trei Nr Este 91. Catul Dintre Primul Si Al Doilea Nr. Este 4, Iar Catul Dintre Primul Si Al Treilea Este2. Aflati Cele Trei Nr.
Puterea Mecanica Este O Marime Fizica Fundmetala Sau Derivata ?? Argumentati Raaspunsul !!
1.Un Corp Cu M=0,5kg Se Afla In Repaus Pe O Masa Orizontala.Un Resort Cu Lungimea L0=0,1m Si K=10N/m Are Legat La Un Caapt Un Corp,iar Celalalt Capateste Fixat
Exemple De Propozitii:1. Atribut Adjectival Exprimat Prin:a) Adjectiv Propriu Zis:-b)adjectiv Provenit Din Verb La Participiu-c)adjectiv Pronominal-d)numeral Cu
Suma A Doua Nr Este 312.iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catul 2 Si Restul12.aflati Numerele.
1.Un Corp Cu M=0,5kg Se Afla In Repaus Pe O Masa Orizontala.Un Resort Cu Lungimea L0=0,1m Si K=10N/m Are Legat La Un Caapt Un Corp,iar Celalalt Capateste Fixat