RO Study
👤
Marcela4
Marcela4
05-10-2014
Geografie
a fost răspuns
Care sunt constelatiile zodiacului ?
Răspuns :
Nicolelovepin
Nicolelovepin
05-10-2014
zodia berbecului ,constelatia taurului,zodia gemenilor,zodia racului,zodia leului,zodia fecioarei,constelatia balantei,zodia scorpionului,zodia sagetatorului,zodia capricornului,constelatia varsatorului,constelatia pestilor .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Formele Literar A Cuvintelor Sama , ''feresti;
Buna,Trebuie Sa Fac O Compunere In Engleza, Despre Cum Ar Fi Daca As Avea Un Animal De Companie.Si Eu Am Ales Un Papagal.Trebuie Doar Sa Spun De Ce As Vrea Un P
Ex.3 Vă Rog Să Mă Ajutați Acord 5 Puncte
Salut Am Primit O Tema La Chimie Si Vreau Un Raspuns Corect Va Rog La Intrebarea . Stabileste Substanta Sau Materialul Din Care Suntalcatuite ; Acul,farfuria,i
(2x+1)totul La A 2 -2(x+4)=(2x-1)la A Doua +3(x+2)+7
Familia Mea Locuia In Orasul Alexandria Din Anul 1972.Dupa 24 Ani Si-a Schimbat Domiciliu In Bucuresti In Ce An S-a Mutat Mutat In Bucuresti Familia Mea?
O Propozitie Cu Cuvantul Jos
De Argumentat La Genul Liric Poezia "Cuvant" De Tudor Arghezi. VA ROG URGENT!! DAU FUNDA
Mettez Le Texte Suivant Au Passe.(transformați La Trecut) Il Fait Beau. Il Y A Beacoup De Gens Dans Le Rues. Je Decide D'aller Me Promener Au Bois De Vincennes.
Maria Și Elena Au Impreuna 18 Ani.cu 3 Ani In Urma Maria Era Mai Mare Decât Elena Cu 2 Ani. Câți Ani Va Avea Elena Peste 5 Ani?