RO Study
👤
Marysawr
Marysawr
05-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se analizeaza pronumele lor?
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-02-2016
lor=pronume personal,forma accentuata,persoana a 3-a,numar plural,cazul,functia sintactica si genul am nevoie de text ca sa imi dau seama..
Answer Link
Iriandelia4
Iriandelia4
05-02-2016
lor=pron.per.,per.a III-a,nr.pl.,gen m..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Certa. 2. Completează Spațiile Punctate: • Animalele Au Dezvoltat Modalități De Adaptare La: ..,..,.. Şi...... Animalele Îşi Desfăşoară Activitatea În Strâns
Fill In The Gaps In The Short Story With The Verbs In The Box In The Past Perfect Continuos Tense
Ex 3 Și 4 Va Rog Până Mâine
Analizez! Analizează, Conform Metodei SWOT, „Cât De Responsabil Sunt Eu Faţă De Comunitate". PUNCTE TARI PUNCTE SLABE + SW ОТ
Scrie Un Text Cu Titlul "elevul X Din Clasa A VII-a" Urgent!!!!!
Calculați În Paranteză 5 La Puterea A Treia Închidem Paranteza La Puterea 4 Împărțit La 5 La Puterea 0 Va Rog Plzzzzz Rapid
Privește Imaginea De Mai Jos Și Scrie Un Text Pe Baza Ei
Scrie Trei Propozitii Despre Vulpe La Sfârşitul Cărora Să Pui, Pe Rând: Punct, Semnul Întrebării Si Semnul Exclamării.
Va Rog,vreau Rezumatul Lecției A Lemon Art: Rench Style Lemons Are A Great Fruit. You Can Make Lemonade And Desserts From Them Or Even Use Their Juice For Cooki
Plangeau , Duceau , Mergeau , Tutungerie, Spuneau , Pareau, Prieten, Nouă, Brâu, Suiau, Cafea, Cauciuc, Ideal, Atenția,au Driftong Triftong Sau Hiat?